Oravecz-Hőnich Eszter

Amikor elkezdtem dolgozni állatorvosként, kiderült, hogy mennyire szeretek a macskákkal foglalkozni, és nagy álmom vált valóra azáltal, hogy mostanra kizárólag macskákat és csak belgyógyászati eseteket látok el. 

A diploma megszerzése után 1 évet töltöttem az Állatorvostudományi Egyetem Belgyógyászati Tanszékén gyakornokként, majd 3 évet dolgoztam Angliában. Itt találkoztam először a macskabarát vizsgálat fogalmával, ami azóta meghatározza a munkámat. 

Főként kutyákkal és macskákkal foglalkoztam, de most már kizárólag macska pácienseim vannak. Folyamatosan bővítem a tudásomat a macska belgyógyászat területén, és jelenleg az Improve International ISVPS által akkreditált macska gyógyász képzésen veszek részt.

A mindennapi stresszt két kisgyermekem mellett azzal kezelem, hogy csökkentett óraszámban dolgozom, így biztosítva a megfelelő figyelmet a pácienseimre és a családomra is. Szabadidőm jelentős részét a családommal töltöm, közös programokat szervezünk. Emellett nagyon szeretek zenét hallgatni és koncertekre járni.

Az otthonunkat egy mudi kutyus teszi teljessé, aki mindennapjaink fontos része.