Fogászat

  • Az állatkorház fogászati részlege folyamatosan fejlődik és frissül, hogy biztosítsa a legmagasabb színvonalú ellátást a kisállatok számára. Modern eszközeink, mint például a RWD D-Pro állatorvosi fogászati egység és a Drager Julian altatógép, lehetővé teszik számunkra, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk mindenféle méretű beteg igényeihez, legyenek azok hörcsögök vagy éppen dán dogok.
  • A fogászati beavatkozások teljes altatásban történnek, és ezekhez elengedhetetlen a minőségi és biztonságos altatás. Ennek érdekében rendelkezünk a legmodernebb monitorozó eszközökkel, mint például a Mindray betegmonitor, melyek segítségével azonnal észlelhetjük az esetleges problémákat, és az altatás során a betegek folyamatosan ellenőrzés alatt állnak.
  • Az altatás biztonsága és a betegek kényelme érdekében aneszteziológus kollégánk is jelen van, hogy szakértelmével és tapasztalatával hozzájáruljon a sikeres beavatkozásokhoz és a gyors felépüléshez.
  • Mindezek az intézkedések azt szolgálják, hogy kedvenceik a lehető legjobb ellátásban részesüljenek a fogászati kezeléseik során, és biztosak lehessenek abban, hogy nálunk a legmodernebb eszközökkel és szakemberekkel vannak körülvéve.

Munkatársaink:

Dr. Rab László
Dr. Kapitány Réka