FeliCaVet

2020. március 2-án megnyitott a Fuziovet Állatkórház.

A FeliCaVet és  Hungarovet állatorvosi rendelők együttműködésével létrejött új központi kórház célja, hogy az elérhető legmagasabb szakmai színvonalon lássa el hozzánk érkező betegeket. A központi kórház a szakrendelések és az intenzív ellátás helyszíne. Kimagasló felszereltséggel, és kiváló szakemberek segítségével egy cél lebeg a szemünk előtt: hogy kedvencei egészségét a legjobb kezekben tudhassa. 


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. június 2-tól újra indult az ambuláns rendelés a FeliCaVet Állatkórházban (1118 Budapest, Rétköz utca 16.) is. Itt a betegek fogadása, ellátása már csak érkezési sorrendben történik.

Az előre egyeztetett időpontra, szakrendelésre érkező betegek, páciensek fogadása a FuzioVet Állatkórházban (1112 Budapest, Budaörsi út 146/B) történik. 

A FeliCaVet Állatkórház állatorvosi nyitvatartásával kapcsolatban látogasson el a Facbook oldalunkra, ahol aktuális információt kaphat a nyitva tartásról! (Kattintson ide a Facebook oldalunk eléréséhez)

(Hétfőn és pénteken csak a shop üzemel)

Természetesen nyitvatartási időben a patika és a pet shop részleg is üzemel.A hétvégi ügyelet a FuzioVet Állatkórházban valósul meg.

Reméljük, hogy a fenti intézkedés a kedves Gazdik kényelmét szolgálja. Köszönjük megtisztelő bizalmukat!


FeliCaVet Állatorvosi Rendelő